Brug for at snakke

Kig forbi eller ring – hvis du har brug for at snakke

Alle kan få brug for en snak, eksempelvis ved akutte kriser. Kig forbi eller ring til os. Det, du får hos os, er først og fremmest en samtalepartner, som virkelig lytter til dig. Vi vil snakke med dig om alt, der trykker dig.

Måske har vi allerede nogle selvhjælpsgrupper, hvor andre med samme udfordringer sidder, og du derfor kan få gavn af at møde andre i samme situation. Det er tilbud, du kan tage imod eller lade være.

Hvis du ønsker det, så guider vi dig gerne videre til anden hjælp, f.eks. finde en bisidder til dig i kontakt med det offentlige system, men du kan også blive hos os. Du kan nøjes med en enkelt samtale eller du kan gå ind i et samtaleforløb.

Samtaleforløbene er individuelle samtaler med en erfaren frivillig. Vi har både mandlige og kvindelige frivillige du kan snakke med.

Samtalerne er ikke behandling eller terapi, men en mulighed for at få luft for det, der går dig på, og for at vende dine tanker med en samtalepartner, som virkelig lytter til dig og snakker med dig om det, der trykker dig.

HØRER I HVAD, JEG SIGER?

Vi kan selvfølgelig ikke udstede nogen garantier, men vi oplever gang på gang, at vores hjælp virker. Vi er frivillige, og derfor lytter vi til dig,

fordi vi har lyst, og ikke fordi nogen betaler os for det. Vi har naturligvis tavshedspligt, men derudover registrerer vi heller ikke noget om dig.

ENDELIG LYTTEDE NOGEN

Mange gange bliver problemer nemmere at håndtere, når man siger dem højt til en anden. Tingene kan synes uoverskuelige inde i hovedet, men når problemer kommer ud af munden og nogen lytter, så sker der en forandring. Det er vores erfaring, og det vil vi gerne vise dig, hvis du har brug for det.

Du kan altid kontakte os hvis du har spørgsmål, eller hvis du har brug for en samtalepartner, så gør vi hvad vi kan for at finde det helt rigtige match til netop dig.

Samtalerne er gratis, og vi fører ingen registrering.

333