Kom Videre Mand – fællesskab for mænd

Har du svært ved at komme videre?
 – Kom Videre Mand kan hjælpe dig

Kom Videre Mand er et gratis tilbud hos Kolding Selvhjælp til mænd – i alle aldre, der har været igennem en skilsmisse, mistet job, er ramt af sygdom eller på anden måde er et sted i livet, hvor det at komme videre er svært.

Mange mænd har svært ved at dele tanker og følelser, når livet gør ondt
Selvhjælpsgrupper har oftest appelleret til kvinder, men også mænd kan have rigtig god glæde af en selvhjælpsgruppe. Kvinder er vant til at bruge netværket og læsse frustrationerne af her, mens en del mænd oplever at stå alene med problemerne. Mænd er ikke på samme måde vant til at dele i netværk, og savner ofte stærke gensidige venskaber.

Det er svært for alle og ikke mindst mænd at miste fodfæste med risiko for enten at trække sig ind i sig selv eller reagere aggressivt – en følelse af nederlag. Mænd har derfor også større risiko for at gå ned med flaget. I en krise kan det ofte være svært at bruge tidligere erfaringer, og derfor er det godt at have andre at dele oplevelserne med.

Kom i gang nu 
Vi tilbyder et nyt fællesskab én gang om ugen for 8 mænd i 8 uger under kyndig vejledning af vore mandlige tovholdere. Gruppen af mænd hjælpes til at finde glemte ressourcer frem, og finde kampgejsten igen. Hver uge har møderne konkrete emner, der er udviklet af mænd til mænd, for at give værktøjer til at komme videre i livet.

I gruppen kan vi tale om ”det, der er svært”
I Kom Videre Mand hos Kolding Selvhjælp mødes deltagerne på et ligeværdigt grundlag. Det er mænd med fælles udfordringer eller problemstillinger. Her tilbydes og modtager de støtte, baseret på fælles forståelse og respekt. Deres ønsker, meninger og behov har samme værdi og behandles af de tilstedeværende gruppeledere. I gruppen får de mulighed for igennem et målrettet program, at tage første skridt på vej mod en bedre livskvalitet.

Kom Videre Mand forløbet er skræddersyet til mænd af FriSe, Socialt udviklingscenter (SUS) og i samarbejde med mandecoach Jørgen Juul Jensen fra Mandecenteret i Kbh.

Kom hurtigt i gang – kontakt Kolding Selvhjælp på telefon 75 50 79 02.

Ønsker du at vide mere så find information på: komvideremand.dk

333