Selvhjælpsgruppe for folk, der har et anstrengt forhold til mad.

Hanne og Mette starter en selvhjælpsgruppe hos Kolding Selvhjælp, for folk der har et anstrengt og ”uafslappet” forhold til mad.

“Jeg bliver faktisk lidt vred på mig selv, for jeg kunne jo bare spise sundere og dyrke mere motion – men det kan jeg bare ikke”

De to veninder har begge forsøgt sig med adskillige slankekure og livsstilsændringer, men hver gang falder de tilbage i gamle vaner. Nu har de besluttet, at der for alvor skal ske noget. Derfor starter de en selvhjælpsgruppe hos Kolding Selvhjælp, hvor folk, der har det til fælles, at de har en anstrengt forhold til mad, kan mødes og berige hinanden med erfaring. Gruppen skal være et sted hvor de kan udveksle erfaringer, og reelt hjælper hinanden med at komme frem til pragmatiske, konstruktive løsningsmetoder. Det er svært på egen hånd at få et afslappet forhold til mad, når man ikke har det i forvejen. Derfor vil Hanne og Mette gerne i kontakt med andre voksne kvinder og mænd, der ellers har styr på livet, men bare har et anstrengt forhold til mad – andre der også er nysgerrige for at få en forståelse af, hvorfor det er så vanskeligt at have et naturligt forhold til mad.

Læs mere i artiklen fra Ugeavisen Kolding her (link til artikel)

Har du lyst til at vide mere om selvhjælpsgrupperne hos Kolding Selvhjælp, så ring på 7550 7902

Billede: Steffen Nielsen – For Ugeavisen.dk

333